Νέο σοκ στην ΑΕΚ : Έξι νέα κρούσματα κοροναϊού!

Άλλα έξι κρούσματα κοροναϊού ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Μετά και τον τρίτο έλεγχο που έγινε στην Ένωση, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Εμάνουελ Ινσούα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Παράλληλα, ακόμη τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον Covid-19.

Άπαντες έχουν απομονωθεί, ενώ στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και νέος έλεγχος.

Συνολικά, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 16 κρούσματα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Πρόκειται για τους Μπακάκη, Μάνταλο, Σβάρνα, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλο, Ινσούα και Σάκχοφ, αλλά και οχτώ μέλη του τιμ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον τρίτο κατά σειρά έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία, υπήρξαν έξι νέα κρούσματα.

Θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα. Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Πηγή:in.gr