ΠΑΟΚ: Τρέχει να προλάβει ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα ανεβάσει ρυθμούς στη διάρκεια της διακοπής σε μια προσπάθεια να είναι έτοιμος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη έχει δώσει επιπλέον ενδιαφέρον στην επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την συμφωνία του με το Δικέφαλο για νέο συμβόλαιο, στην προπόνηση του Σαββάτου και θα προσπαθήσει και αυτός να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής ώστε να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Ο ίδιος ο αρχηγός του Δικεφάλου στις πρόσφατες δηλώσεις τόνισε ότι είναι σε καλή κατάσταση απλά του λείπουν οι ομαδικές προπονήσεις. “Είμαι σε καλή κατάσταση, δυστυχώς εξαιτίας του κορονοϊού δεν μπορώ να προπονηθώ όπως θέλω. Έχω κρατήσει καλή φυσική κατάσταση ανάλογη με αυτή των playoffs διάστημα στο οποίο δεν είχα τραυματισμούς. Μάλιστα έχω χάσει και κάποια κιλά” είχε δηλώσει πριν από μια εβδομάδα ο Βιεϊρίνια.

Από την δική του πλευρά ο Πάμπλο Γκαρσία δεν δείχνει να βιάζεται για να τον χρησιμοποιήσει. “Με τον Βιεϊρίνια παίζαμε μαζί. Δουλεύει πολύ, είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση. Όταν είναι έτοιμος θα πάρει την ευκαιρία αν αξίζει” είπε πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση ο Βιεϊρίνια μπορεί να δώσει λύσεις το επόμενο διάστημα κατά το οποίο ο Δημήτρης Γιαννούλης θα προσπαθεί να ξεπεράσει τη θλάση στον προσαγωγό, στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Και αυτό διότι ο Πορτογάλος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου μόνο από την φάση των 32 και μετά, εφόσον η ομάδα του προκριθεί από τον όμιλο του Europa League.

Στο πρωτάθλημα φυσικά και έχει δικαίωμα συμμετοχής, ακόμη και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί στο πρόγραμμα της ομάδας του. Την ποινή του για την απευθείας κόκκινη που αντίκρυσε στον τελευταίο αγώνα των playoffs, της περασμένης σεζόν με τον Άρη στην Τούμπα, την έχει ήδη εκτίσει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

sport24.gr