Ένας καλός Αλεξανδρινός έφυγε από τη ζωή

George Dimas
Γιώργος Δήμας
Ο Γιώργος Σιόκας ένας Ελληνοαιγύπτιος από την Ήπειρο, πάντα χαμηλών τόνων (Low profile) πότε δεν θέλησε να μιλήσει για οσα συνέδραμε ο ίδιος και η οικογένειά του προς όφελος της Αλεξανδρινής μας παροικίας.
Είναι ο πατέρας του Πρόεδρου της ΕΚΑ κ.Γιάννη Σιοκα
Οι προσφορές του στην Ελληνοαιγυπτιακή παροικία είναι πολλές όμως ο ίδιος ουδέποτε θέλησε να αναφερθούν ή να δημοσιευθούν .
Κοντά του πάντα ήταν η αξιόλογη σύζυγός του Σουλα (απεβίωσε πριν 3 χρόνια) βοηθούσαν σιωπηρώς την Ε.Κ.Α ,τα σχολεία μας-τους αναξιοπαθούντες , το Πατριαρχείο μας ,διαθέτοντας πάντα Δωρεά σε πρώτη ζήτηση τα πολυτελέστατα λεωφορεία της εταιρείας του να μεταφέρουν τους Έλληνες πιστούς σε διάφορες ελληνικές εκκλησίες σε όλη την Αιγυπτιακή επικράτεια, ή σε αλλες εκδηλώσεις ώστε να μη λείψει ποτέ το Ελληνικό στοιχείο απο οιαδήποτε εθνική ή θρησκευτική εκδήλωση.
Ευτυχισμένος σύζυγος και παππούς 3 υπέροχων παιδιών (1 αγόρι και 2 κορίτσια) καρπός του γάμου του γυιού του Γιάννη Σιοκα (σημερινού μας πρόεδρου της Ε.Κ.Α) και της συζύγου του Ελένης Σουλου-Σιοκα.
Καλό παράδεισο φιλε Γιώργο Σιοκα
Η Ελληνική παροικία της Αλεξάνδρειας σε ευχαριστεί και σε ευγνωμονεί για όσα έχεις προσφέρει σιωπηρώς εσύ και η οικογένειά σου και δικαίως συγκαταλέγεσαι στο πάνθεο των Αλεξανδρινών Ελλήνων Ευεργετών.
΄