Η επιστροφή του Κούτρη στο γήπεδο προκάλεσε την αποθέωση του Τσιμίκα

  Ο Λεονάρντο Κούτρης κατάφερε μέσα από τον Ολυμπιακό να ανοίξει την πόρτα του εξωτερικού μέσω του δανεισμού του στην Μαγιόρκα τον Ιανουάριο του 2019, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστού) δεν του επέτρεπε να δείξει τις δυνατότητές του στην ισπανική ομάδα.

Παρόλα αυτά, το περασμένο καλοκαίρι ήρθε ένας δεύτερος δανεισμός για τον 25χρονο αριστερό μπακ, με τους Πειραιώτες να τον παραχωρούν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και λίγο πριν το φινάλε μίας πολύ δύσκολης για αυτόν χρονιάς, ήρθε η πρώτη δικαίωση.

Μετά από δέκα μήνες απουσίας λόγω του τραυματισμού του, ο Κούτρης πάτησε χορτάρι το βράδυ της Τετάρτης σε ματς της Φορτούνα απέναντι στην Έσεν για το Κύπελλο Γερμανίας (εκτός έδρας ήττα με 3-2 για την ομάδα του), παίρνοντας μάλιστα φανέλα βασικού και αγωνιζόμενος μέχρι το 73ο λεπτό.

Ήταν μία πρώτη νίκη μετά από μία πολύ ανηφορική πορεία που χρειάστηκε να διανύσει όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα, με την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Πέμπτης (24/12) στους λογαριασμούς του στα social media να είναι ενδεικτική της πολύ καλής ψυχολογίας του.

“Επέστρεψα μετά από έναν μακρύ δρόμο. 10 μήνες μετά από το τελευταίο μου ματς. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου που αγωνίζομαι ξανά και κάνω αυτό που αγαπώ τόσο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε αυτό το μεγάλο ταξίδι”.

Μετά από το παραπάνω ποστάρισμα, τα θετικά σχόλια ήταν αμέτρητα, και μεταξύ εκείνων που χάρισαν απλόχερα το like τους στον Κούτρη ήταν ο άλλοτε παρτενέρ του στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και νυν μέλος της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας, καθώς επίσης οι νυν ερυθρόλευκοι Χασάν, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σουντανί, αλλά και οι Ντίνος Μαυροπάνος και Αντρέας Γιαννιώτης.

sports24.gr