Ο Ολεγκ Ρέμπτσιουκ στην …Αθήνα!

Φωτογραφία Εθνικός Κήρυξ: Ο Μολδαβός αριστερός μπακ Ολεγκ Ρέμπτσιουκ σε ένα στιγμιότυπο κατά την άφιξή του στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, Ολεγκ Ρέμπτσιουκ έφτασε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει τον διάδοχο του Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο 23χρονος Ρέμπτσιουκ άλλαξε τον χρόνο στον… αέρα καθώς ήθελε να έρθει το συντομότερο δυνατόν στην Ελλάδα για να «σφραγίσει» την ένταξή του στους Πειραιώτες και να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μάρτινς

Αλλωστε όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο πρώην πλέον παίκτης της Πάσος Φερέιρας πείσθηκε να προτιμήσει τον Ολυμπιακό από την Πόρτο λόγω του Μάρτινς που τον διαβεβαίωσε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ρέμπτσιουκ έρχεται στον Ολυμπιακό σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα καθώς «μετράει» εφέτος 13 συμμετοχές στην Πάσος Φερέιρας με δυο γκολ και μια ασίστ. Στον Ολυμπιακό αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων.

mega/ekirikas.com