Στο νοσοκομείο ο Ελαμπντελαουί – Έσκασε βεγγαλικό στα χέρια του

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, τραυματίστηκε στο σπίτι του, όπου ήταν με τους δικούς του για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου, όταν ένα βεγγαλικό έσκασε στα χέρια του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς έσκασε ένα βεγγαλικό στα χέρια του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Δεν έχει γίνει γνωστό, αν το βεγγαλικό το κρατούσε ο ίδιος, ή αν το πέταξε κάποιος άλλος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δίκτυο Aksam, ο μέχρι και το καλοκαίρι παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, τραυματίστηκε στο σπίτι του, όπου ήταν με τους δικούς του για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου, όταν ένα βεγγαλικό έσκασε στα χέρια του.

Το ρεπορτάζ του Aksam αναφέρει ότι ο Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα μάτια του και αντιμετωπίζει ακόμη και απώλεια όρασής.

Λίγο αργότερε η Γαλατασαράι εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

«Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ένα ατυχές συμβάν – ατύχημα – στο σπίτι του το απόγευμα. Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει καψίματα – εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από περαιτέρω εξετάσεις. Πολλές είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την κατάσταση ή τους κινδύνους για τον παίκτη μας όμως εμείς θα ενημερώνουμε με σεβασμό το κοινό μας και τον κόσμο μας».