Κόντρα σε προβλήματα και Απόλλωνα ο Παναθηναϊκός

Απέναντι στα προβλήματά του και έναν εξαιρετικά φορμαρισμένο αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει ξανά στον ίσιο δρόμο. Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) για την 15η αγωνιστική θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα στραβοπατήματα απέναντι σε ΠΑΟΚ και Αστέρα.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει, καθώς εκτός μάχης είναι οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Σάντσες και Τζαβίδας. Στην αποστολή επιστρέφει μετά από πέντε μήνες ο Χατζηθεοδωρίδης.

Σε ό,τι αφορά στις επιλογές του Ρουμάνου προπονητή, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ευελιξίας. Ο Διούδης θα είναι και πάλι στο τέρμα, με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα στόπερ, τον Χουάνκαρ και τον Μολό στα άκρα της άμυνας, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν οι Βέλεθ και Αλεξανδρόπουλος. Μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού θα είναι ο Βιγιαφάνιες, ενώ οι Αϊτόρ και Χατζηγιοβάνης θα υποστηρίζουν τον Μακέντα που επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Καρλίτος.

Στην αποστολή ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομμάτη, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη και Ιωαννίδη.

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση, καθώς με γηπεδούχο τον Απόλλωνα μετρά 31 νίκες έναντι 3 των σημερινών του αντιπάλων, ενώ 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

sport-fm.