Ρέαμπτσιουκ: “Εμπιστεύτηκα τον Ολυμπιακό”

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (0-4). Ο Μολδαβός αριστερός μπακ των Πειραιωτών, εξέφρασε τη χαρά του για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και τόνισε πως εμπιστεύτηκε τον Ολυμπιακό, λέγοντας “ναι” στην πρότασή του.

Αρχικά δήλωσε: Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κάνω την πρώτη μου συμμετοχή με τον Ολυμπιακό. Ακόμα πιο χαρούμενος που κατάφερα να συνδυαστεί και με νίκη η πρώτη μου συμμετοχή. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε”.

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, είπε: “Στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη”.

Για ποιο λόγο είπε “ναι” στους Πειραιώτες: “Τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να πάρω ρίσκο και να αλλάξω πορεία στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός μου έκανε μία πρόταση. Τον εμπιστεύθηκα και αποφάσισα να πω το ‘ναι’ στην πρόταση και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό”.

Για το αν ο τρόπος που αγωνίστηκε, φανερώνει το πάθος του να προσφέρει: “Ναι, και ελπίζω να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο μέλλον”.

Για τους Πορτογάλους συμπαίκτες του και αν τον βοηθάει: “Με βοηθάει το γεγονός ότι μπορώ να βρω ανθρώπους που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Σε μία ομάδα δεν παίζουν ρόλο οι εθνικότητες, αλλά το τι μπορεί να δείξει ο καθένας στο γήπεδο”.