Καταδικάζουν την βομβιστική επίθεση

Αθήνα.-Με μία σκληρή δήλωση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αντπέδρασε στη διπλή βομβιστική επίθεση που δέχθηκε, στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. «Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας έκρυψαν για μια ακόμα φορά τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Δεν θα νικήσουν, δεν θα φοβίσουν, ούτε αυτοί, ούτε οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έξω από το σπίτι του, αμέσως μετά την επίθεση. »

‘Όπως  δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης : «Η πολιτεία θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση Αλέξης Τσίπρας, που νωρίτερα είχε γίνει δεκτός δήλωσε πως «η επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου είναι αυτονόητα καταδικαστέα».  Επίσης, επισημαίνει ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν τη Δημοκρατία.

Ο Κωνσταντίνος Υπογένους, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δέχθηκε σήμερα διπλή επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. Επικοινώνησα εκ μέρους της κυβέρνησης με τον βουλευτή και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου\

Η διπλή εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έχει μόνο ένα χρώμα. Το μαύρο», γράφει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος. Κι όλα αυτά μάλιστα την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί στη Βουλή ένα αντιδραστικό νομοσχέδιο αυταρχισμού και καταστολής» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή Κ. Μπογδάνου.\

\