Μηνύματα αναγνωστών για τα εννέα χρόνια του Panhellenic Post -Μέρος Γ’

Τα ένατα γενέθλια της  Panhellenic Post εξακολουθούν να συγκεντρώνουν μηνύματα και ευχές όπως αυτή «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στο τοπίο των ΜΜΕ Φωνές οι οποίες να μπορούν να δημιουργήσουν συνέργειες μεταξύ της ομογένειας και του μητροπολιτικού κέντρου, αλλά και να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην διατήρηση της ελληνικής πολιτισμικής ταυτότητας και συνείδησης στο Εξωτερικό Ή όπως η επίκληση του …Γιάννη Ρίτσου «Μη παρακαλώ σας /Μη λησμονάτε την χώρα μου»!

Αλλά και η αναγνώριση πως «το έργο  που επιτελείτε, είναι  σημαντικό και οι πρωτοβουλίες  που έχετε αναλάβει επ’ ωφελεία  του Ελληνισμού της Διασποράς σε ολόκληρο τον κόσμο είναι αξιέπαινες».

Μία άλλη μαρτυρία προέρχεται από ένα καλό φίλο, τον Αθανάσιο Σαραντόπουλο οποίος επισημαίνει:

« Αγαπητέ Χρήστo

Για τα ένατα γενέθλια της Panhellenic Post, σού εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια! Υπηρετείς το ηλεκτρονικό αυτό μέσο με μεγάλη συνέπεια και αξιοπιστία. Έχεις, με τη σοβαρότητά σου, τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σου και το πηγαίο χιούμορ σου, καταστήσει την Panhellenic Post την de facto σφαιρική πηγή πληροφόρησης για Ομογενειακά θέματα. Αυτό χωρίς παράλληλα να υστερεί η εγχώρια ειδησεογραφία. Τα νέα αποτυπώνονται με ακρίβεια και ακολουθούνται από άρθρα γνώμης, τα οποία διαφωτίζουν πλήρως τα γεγονότα, αποτελώντας αφορμή για σκέψη και προβληματισμό από το όλο αυξανόμενο αναγνωστικό σου κοινό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που σου απονεμήθηκε το Βραβείο “Ευπρέπεια 2019” από τον Σύνδεσμο Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ Ελλάδος.Το μεγαλύτερο, όμως, βραβείο είναι η μεγάλη εκτίμηση του απλού αναγνώστη που τρέφει προς εσένα και τους συνεργάτες σου, μεταξύ των οποίων έχει υπάρξει και ο υποφαινόμενος. Και πάλι συγχαρητήρια και εύχομαι η Panhellenic Post να μακροημερεύσει και να μας συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια ακόμη. Σε σένα, αγαπητέ φίλε Χρήστο και στην οικογένειά σου, εύχομαι καλή υγεία και δύναμη!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Αθανάσιος Σαραντόπουλος, PhD, MBA

sarantopoulos@gmail.com»

Αλλά και η ΑΗΕΡΑ-Ελλάς έδωσε το παρόν.

«Καλησπέρα σας Αδελφέ , Κύριε Χρήστο Μαλασπίνα,  Εκ μέρους του προέδρου Νίκο Παπαδόπουλου και όλων ημών, σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το υπέροχο site σας, που τόσοι πολλοί μιλούν γι’ αυτό, με αφορμή την ιδιαίτερη επέτειο που εορτάζετε από τη δημιουργία αυτού του υπέροχου site που αποτελεί ανάσα για την ομογένεια και για κάθε Ελληνόψυχο. Κάθε καλό σε σας, στην οικογένειά σας και τους οικείους σας, και πολλές επιτυχίες για σας και για το site σας.

Αλέξανδρος Δρίβας»

Θα συνεχίσουμε αύριο.