Σάββας Αναστασιάδης: με στόχο πάντα την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση

Αθήνα.- Μήνυμα για τα εννιά χρόνια ζωής του Panhellenic Post απέστειλε στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος της “Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς” και Βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης κάνοντας λόγο “για σημαντικό έργο, με στόχο πάντα την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση”. Ο Σάββας Αναστασιάδης ως Πρόεδρος της “Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς” (sic) πρώτος αναγνώρισε και προώθησε, όσο καιρό ήταν στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής, πριν τις εκλογές του 2015, την ιδέα του καθηγητή από την Ιταλία Γιάννη Κορίνθιου (2014)  για καθιέρωση “Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας”,  που γιορτάζεται κάθε 9 Φεβρουαρίου.

Το μήνυμα του Σάββα Αναστασιάδη έχει ως εξής:

Για τα εννιά χρόνια λειτουργίας της  Panhellenic Post θα ήθελα να συγχαρώ τον ιθύνοντα νου, δημοσιογράφο και φίλο Χρήστο Μαλασπίνα και τους συνεργάτες του και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο τους, με στόχο πάντα την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση.

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αποφασιστικότητα να προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας  στο σύνολο των πολιτών και ιδιαίτερα στους Έλληνες του Εξωτερικού.

Ζούμε σε μία εποχή που η ανάγκη για  έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη , και η δική σας προσπάθεια είναι προς αυτή την κατεύθυνση .

Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της ενημέρωσης.

Σάββας Αναστασιάδης

Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς

Βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης