Ο Υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου για τα 9 χρόνια της Panhellenic Post

ΣΗΜΕΙΩΜΑ: Συναισθανόμενοι την ιδιαίτερη τιμή που συνιστούν για τους απανταχού Έλληνες αναγνώστες του Panhellenic Post η παρουσία και τα μηνύματα Μελών της ελληνικής γενικής κυβέρνησης για τα εννέα χρόνια δημοσιογραφικής παρουσίας της Panhellenic Post, φιλοξενούμε στη στήλη “Απόψεις Χρήστου Μαλασπίνα” με ξεχωριστή χαρά και τιμή τα μηνύματα τους , όπως το ίδιο θα πράξουμε και για όσα άλλα πολιτικά στελέχη -κυβέρνησης και αντιπολίτευσης- ήθελε ενδεχομένως μας αποστείλουν τις ευχές τους.    

Για την ώρα, συνεχίζεται  η συγκομιδή συγχαρητήριων μηνυμάτων  για τα εννιάχρονα του Panhellenic Post. Τη φορά αυτή  ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική Ελευθέριος Οικονόμου αναγνωρίζει τη «συνεισφορά της  Panhellenic Post» στο δεσμό μεταξύ «ομογενών και του Μητροπολιτικού κέντρου» και στην «ενδυνάμωση της μεταξύ τους σχέσης» αγωνιζόμενος γι αυτό, όπως σημειώνει, «ο εμπνευστής και ο καθημερινά πρωταγωνιστής στην όλη προσπάθεια , ο Χρήστος Μαλασπίνας ολόκληρη σχεδόν την ζωή του» από το δημοσιογραφικό μετερίζι.

Το μήνυμα του Υφυπουργού έχει ως εξής:

«Η συνεισφορά του Panhellenic Post  είναι μετρήσιμη και συνεπής στη σχέση μεταξύ ομογενών, ειδικά αυτών που διαβιούν στις ΗΠΑ και του Μητροπολιτικού κέντρου.  Η συμπλήρωση 9 χρόνων λειτουργίας το αποδεικνύει. Πέραν αυτού ο εμπνευστής και ο καθημερινά πρωταγωνιστής στην όλη προσπάθεια , ο Χρήστος Μαλασπίνας , είναι ένας άνθρωπος που σε ολόκληρη σχεδόν την ζωή του αφιερώθηκε στην ενδυνάμωση της σχέσης ομογενών και Μητροπολιτικού κέντρου.  Άλλοτε από την Νέα  Υόρκη και τα μέσα ενημέρωσης που έχουν έδρα εκεί στέλνοντας μηνύματα και ειδήσεις προς την Ελλάδα. Και τα ύστερα χρόνια στην αντίστροφή πορεία.

Στα 9 χρόνια του Panhellenic Post , ένα και μόνον μπορεί να είναι το μήνυμα. Ο Ελληνισμός είναι ενιαίος και όπου γης. Η οντότητα αυτή πολιτισμού, γλώσσας και αλληλοϋποστήριξης χρειάζεται  Μαλασπίνες  για να υπάρχει , να ενισχύεται , να λειτουργεί. Πάνω από τον χρόνο, την συγκυρία , τις γενιές.

Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας».