«Sex and the City»: Το μήνυμα με υπονοούμενα του Mr Big για την επανεμφάνιση του

Και ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι ο Κρις Νοθ, δεν θα συμμετέχει στο reboot της διάσημης σειράς «Sex and the City», με τίτλο «And Just Like That…» για να υποδυθεί και πάλι τον σύντροφο της Κάρι Μπράντσο – Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Mr Big (ακολουθώντας τα βήματα της Κιμ Κατράλ – Σαμάνθα Τζόουνς, η οποία επίσης δεν θα είναι στη γνωστή παρέα), τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν.

Σε ανάρτηση που έκανε φαν στην σελίδα του διάσημου ηθοποιού στο Instagram, ρωτώντας εάν ευσταθούν οι φήμες, ο «Mr Big» σχολίασε με τρόπο που αφήνει σημάδια ελπίδας για την επανεμφάνιση του στα δέκα επεισόδια που θα προβληθούν από την πλατφόρμα του HBO Max.

«Όλα αλλάζουν -συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων στα περιοδικά».

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό το σχόλιο, καθώς λίγο αργότερα έκανε νέα ανάρτηση απαντώντας αυτή την φορά σε ένα ακόμα φαν, λέγοντας τους πως «Αφού το Page Six το λέει… τότε πρέπει να είναι αλήθεια», με το emoji να του κλείνει το μάτι.

Ο Κρις Νοθ υποδύθηκε τον Mr Big και στις έξι σεζόν του «Sex and the City» και στη συνέχεια, στα δύο κινηματογραφικά spin-off, οπότε και παντρεύτηκε την Κάρι Μπράντσο.

Στο reboot πάντως θα συμμετέχουν οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις ενσαρκώνοντας τις τρεις φίλες, Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε