Σάκκαρη: «Πάτησε» το Νο 2 στον κόσμο και πέρασε στα ημιτελικά του Miami Open

Έκανε φανταστικό παιχνίδι και σκόρπισε τον… τρόμο στο Miami Open! Η Μαρία Σάκκαρη «πάτησε» την Ναόμι Οσάκα (Νο 2 στον κόσμο) και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά του τουρνουά Απίστευτη νίκη με 2-0 σετ (6-0, 6-4).

Έκανε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρας της.. μέχρι την επόμενη! H εντυπωσιακή Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε 1 ώρα και 13 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Ναόμι Οσάκα (6-0, 6-4) και να περάσει στα ημιτελικά του Miami Open.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα, η Ναόμι Οσάκα (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) μετρούσε ένα σερί 23 νικών (είχε να χάσει από τον Φεβρουάριο του 2020), κερδίζοντας στη σειρά το US Open 2020 και το Australian Open 2021 (κάτοχος τεσσάρων Grand Slam).

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα της Νο2 στον κόσμο, ενώ αυτή ήταν η 12η top-10 νίκη της. Στον ημιτελικό θα παίξει με μια εκ των Αντρεέσκου ή Τόρμο

Η Σάκκαρη ξεκίνησε το παιχνίδι ιδανικά, κάνοντας break στο πρώτο game. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνέχισε να παίζει «μαγικά» και με θράσος και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-0 με νέα «σπασίματα» στο σερβίς της Οσάκα, μετά από μόλις 21 λεπτά αγώνα.

Η Οσάκα κέρδισε το πρώτο της game στο ματς, με την έναρξη του δεύτερου σετ, κάνοντας break και έφτασε στο 3-0 με νέο «σπάσιμο» στο σερβίς της ελληνίδας πρωταθλήτριας. Η Σάκκαρη δεν το έβαλε κάτω. Μείωσε σε 3-1 και 4-2 στη συνέχεια, ενώ εξαπέλυσε μεγάλη «αντεπίθεση» κάνοντας το break και το 4-3 και φτάνοντας στο 4-4.

Με νέο break η Σάκκαρη έκανε το 5-4 και τελικά έφτασε σε τεράστια νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του Miami Open.

photo:Reuters