ΑΕΚ: Εκνευρισμένος ο Μελισσανίδης με την είσοδο των οπαδών

Δεν είναι μόνο ο διασυρμός της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό που εξόργισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η είσοδος οπαδών της Ένωσης στο γήπεδο, αμέσως μετά τη λήξη του αγ’ώνα, εκνεύρισε τον ισχυρό άνδρα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδη στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της εισόδου των εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών της Original στο ταρτάν του ΟΑΚΑ («τα έχωσαν» στους παίκτες της ΑΕΚ και τους ζήτησαν να βγάλουν τις φανέλες).

Ο επικεφαλής της διοίκησης της ΑΕΚ μιλούσε από το πρωί της Δευτέρας (05.04.2021) με όλους όσοι μπορεί να είχαν σχέση με το συμβάν και με όλους τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ, για να καταλήξει στο ποιος ή ποιοι ευθύνονται.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα και στην ομιλία του στους παίκτες στο ξενοδοχείο, χαρακτηρίζοντας «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ» αυτό που συνέβη και απαράδεκτο το να μην μπορούν οι παίκτες να μπουν κανονικά στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, ανεξάρτητα από τι συνέβη στο γήπεδο νωρίτερα.

Τελικά, η ευθύνη ήταν των ποδοσφαιριστών, καθώς ο Μάνταλος εξήγησε στον κ. Μελισσανίδη ότι όταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό τους φώναζαν οι οπαδοί «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο», οι ίδιοι έδωσαν το οκ να κατέβουν ένας-δυο προφανώς για να αποφορτισθεί η κατάσταση και μετά να πάνε στα αποδυτήρια. «Αυτό δεν έπρεπε να γίνει», επέμεινε ο κ. Μελισσανίδης.

newsit.gr