Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ : Εισήγηση για ισόβιο αποκλεισμό στον Μελισσανίδη και -10 βαθμούς στην ΑΕΚ

Τα όσα συνέβησαν στις εκλογές των Ενώσεων και ιδιαίτερα στην ΕΠΣ Καρδίτσας φέρνουν την ΑΕΚ πλέον σε δεινή θέση.

Ως γνωστόν για την υπόθεση της εμπλοκής της ΑΕΚ στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας έχει αναλάβει δράση η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες εισηγείται βαρύτατες ποινές για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Άγγελο Δανιήλ.

Συγκεκριμένα, η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο σε Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ.

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες, με την αφαίρεση βαθμών να φθάνει προφανώς συνδυαστικά στο -10, καθώς η ανώτερη ποινή είναι το -6, αλλά το σπουδαιότερο βεβαίως να έχει να κάνει με τον ισόβιο αποκλεισμό του διοικητή της ΑΕΚ, του στενότατου συνεργάτη του ειδικά σε θέματα ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου, και του μέλους της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Όπως και να έχει, όλα δείχνουν πως ΑΕΚ και Μελισσανίδης θα παραπεμφθούν στο Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: in.gr

[], []