Ραντεβού ΠΑΣ Γιάννινα με τον  Ολυμπιακό

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου και για 3η φορά θα διεκδικήσει την παρουσία του σε έναν μεγάλο τελικό.
Οι προηγούμενες δύο ήταν τις σεζόν 2006/07 και 2009/10, όταν και έμεινε εκτός από την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, τις ομάδες μάλιστα που μετέπειτα κατέκτησαν το τρόπαιο.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη νέα συνταγή που χρησιμοποιεί στα τελευταία παιχνίδια, αναμένεται να διατηρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στον αποψινό (7/4, 18:00) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Πρόκειται για το 3-4-3 που έχει υιοθετήσει ο Πορτογάλος, με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έναν σχηματισμό που τον είδαμε στην «πεντάρα» του πρωταθλητή απέναντι στην ΑΕΚ.

Με βάση αυτή τη λογική, ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία, την τριάδα στο κέντρο της άμυνας θα συμπληρώσουν οι Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Μπα, ενώ δεξιός μπακ-χαφ και αριστερός μπακ-χαφ θα αγωνιστούν οι Λαλά και Χολέμπας.

Οι Εμβιλά και Καμαρά θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Μπρούμα και Μασούρας θα αναλάβουν ρόλους εξτρέμ και ο Ελ Αραμπί θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.