Η νέα ηγεσία του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου

Φωτογραφία: Από αριστερά: διακρίνονται οι Δημήτρης Ροζανίτης, Δημήτρης Ματθαίος, Κωνσταντίνος Χανιωτάκης, Βασίλειος Καυκάς, Δρ. Ιωάννης Νάθενας, Ευστάθιος Καραντώνης, Κώστας Τραβαγιάκης, Στέφανος Ευαγγελόπουλος και Δημήτρης Τσάκας.

Νέα Υόρκη.-  Η Επιτροπή Προέδρων των Ομοσπονδιών μελών του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου (Presidents Forum of Hellenic American National Council) το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας ηγεσίας του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Κογκρέσου η οποία έχει ως εξής: Βασίλειος Καυκάς, πρόεδρος, Ευστάθιος Καραντώνης, α’ αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Χανιωτάκης, β΄αντιπρόεδρος, Δημήτρης Φιλιππίδης, γραμματέας και Μαρκ Τσολάκης, ταμίας.

Ο συνιδρυτής (μαζί με τον μακαρίτη Σπυρόπουλο) του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Δρ. Ιωάννης Νάθενας το βράδυ της ίδιας ημέρας παρέθεσε στο Κρητικό Σπίτι στην Αστόρια δείπνο προς τιμή των αντιπροσώπων των Ομοσπονδιών που είχαν προσέλθει για να ψηφίσουν δια ζώσης και να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την καταμέτρηση των ψήφων.

Ο κ. Νάθενας συνεχάρη τον κ. Καυκά για την εκλογή του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπό τη νέα ηγεσία το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο θα βρει τον βηματισμό του και θα βρεθεί και πάλι στις επάλξεις.