Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ και πέρασε στον τελικό

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 με ανατροπή την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου των δυο ομάδων και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 1-0 και στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 22 Μαΐου.

Η ΑΕΚ ,  βρήκε το γκολ με τον Γαλανόπουλο που τις έδινε ελπίδες πρόκρισης, αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού δεν… άντεξε με αποτέλεσμα να δεχθεί δυο γκολ που… έσβησαν το όνειρό της να βρεθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά σε έναν τελικό. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ με γκολ των Μίκαελ Κρμέντσικ και Αντρίγια Ζίφκοβιτς κερδισε το μάτς αν και είχε ελάχιστα καλά διαστήματα στην απόδοσή του ενώ θα μπορούσε να είχε φέρει νωρίτερα στα… μέτρα του την πρόκριση, αν ο Βιεϊρίνια είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βιεϊρίνια (77’ Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Μπάμπα, Ντάγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Ουάρντα (86’ Τσιγγάρας), Αντ. Ζίφκοβιτς, Σφιντέρσκι (77 ́Κρμέντσικ).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι (87’ Κοσίδης), Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος (87 ́Νταντσένκο), Λόπες (62’ Μιτάι), Κρίστιτσιτς (62’ Αλμπάνης), Σιμάνσκι (62’ Τάνκοβιτς), Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ.