Παναθηναϊκός: “Ψημένος” με το “τριφύλλι” ο Αλ Ταμάρι

Η πρώτη επαφή της πλευράς του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την πλευρά του Μούσα Αλ Ταμάρι και η πολύ θετική διάθεση του Ιορδανού εξτρέμ στην προοπτική της μετακόμισής του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί την απόκτηση ενός εξτρέμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που θα μπορέσει να ανεβάσει το επίπεδο της μεσοεπιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού κι όπως αποκάλυψε το SPORT 24 από το βράδυ της Τρίτης (1/6), έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Μούσα Αλ Ταμάρι, ο οποίος αγωνίζεται στη βελγική Λέουβεν κι έκανε… θραύση τη διετία 2018/20 στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν… πρόλαβε τον διεθνή Ιορδανό winger στην Κύπρο, καθώς όταν ο Αλ Ταμάρι πήγε στη Λευκωσία, ο ίδιος είχε ήδη αναλάβει για δεύτερη φορά τα ηνία της Αλ Νασρ των Η.Α.Ε.

Παρόλα αυτά, έχει πάρα πολύ καλή εικόνα κι άποψη για τον 23χρονο εξτρέμ κι εκτιμά πως μπορεί να προσδώσει στοιχεία που δεν έχουν οι υπόλοιποι εξτρέμ του “τριφυλλιού”.

Εκρηκτικότητα, ικανότητα στο ένας με έναν, ασίστ, γκολ, δημιουργία και το στοιχείο του… απρόβλεπτου. Κυρίως ως δεξιός winger, που συγκλίνει προς τα μέσα με το ανάποδο πόδι όπως έκανε επί μία διετία με σούπερ επιδόσεις στην Κύπρο.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι ενήμερος εδώ και καιρό πως η Λέουβεν σκοπεύει να βάλει τον Αλ Ταμάρι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Είτε με απλό δανεισμό, είτε με δανεισμό κι οψιόν αγοράς, είτε με απευθείας αγορά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή με την πλευρά του Ιορδανού, ο οποίος είναι απόλυτα θετικός και “ψημένος” στην προοπτική της μετακόμισής του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Το δε συμβόλαιό του στη Λέουβεν (που ολοκληρώνεται το 2023) είναι λίγο πάνω απ’ τις 400.000 ευρώ και το “κλειδί” όλων των εξελίξεων θα είναι οι αξιώσεις των Βέλγων και το ύψος της οψιόν που θα βάλουν στο τραπέζι, εφόσον οι πράσινοι πάνε μέχρι… τέλους το θέμα με τον Αλ Ταμάρι.

Τόσο η υπόθεση του Ιορδανού εξτρέμ (στην οποία δεν έχουν “μπει” ακόμη οι διοικούντες την ΠΑΕ), όσο και τα υπόλοιπα μεταγραφικά κι ο ευρύτερος σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, θα τεθούν επί τάπητος μετά την επιστροφή του Γιοβάνοβιτς στην Αθήνα την Πέμπτη (3/6) και τις συζητήσεις που θα κάνει ο νέος τεχνικός των του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση του κλαμπ.

Πηγή: sport24.gr