Τουρκική πρόκληση στο Antalya Diplomacy Forum

Απέσυρε τη συμμετοχή της στο Antalya Diplomacy Forum η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη μετά την ασύλληπτη πρόσκληση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. Συγκεκριμένα, το τουρκικό ΥΠΕΞ προσκάλεσε στην ίδια εκδήλωση τον Ερσίν Τατάρ με τον ανυπόστατο τίτλο του “Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”, πράγμα, όπως ανέφερε η ίδια η πρώην υπουργός Εξωτερικών, επέφερε την ακύρωση της παρουσίας της.

«Μετά την επιλογή του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών να προσκαλέσει στο Antalya Diplomacy Forum τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ με τον ανυπόστατο τίτλο: «Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» ακύρωσα την συμμετοχή μου στο εν λόγω φόρουμ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Twitter η κα. Μπακογιάννη.

Tweet

Conversation

Ντόρα Μπακογιάννη
@Dora_Bakoyannis
Μετά την επιλογή του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών να προσκαλέσει στο Antalya Diplomacy Forum τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ με τον ανυπόστατο τίτλο: «Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» ακύρωσα την συμμετοχή μου στο εν λόγω φόρουμ.