Τ΄ακούσαμε, το γράφουμε και ευθύνη δεν έχουμε!

*Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, δεν πρόβαλε καμία αντίσταση, απλώς είπε στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής: “Εντάξει παιδιά, τελείωσε. Έρχομαι”. Όπως τότε, που παίζαμε παιδιά, τους “κλέφτες και αστυνόμους”!

**Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο επί 9 μήνες φυγόποινος Χρυσαυγίτης, όπου θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί.  Οι πληροφορίες λένε ότι θα μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούνται τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυτής. Του ετοιμάζουν, μάλιστα, και …πάρτι υποδοχής!

*** Παιδιά, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, κάντε αντιπολίτευση. Άλλωστε, γι αυτό σας επέλεξε ο ελληνικός λαός. Αλλά, προσοχή! Γιατί στο τέλος θα παρεξηγηθείτε!  Για ξαναδιαβάστε την ανακοίνωσή σας: «Χρειάστηκε μόλις 9 μήνες στον κύριο Χρυσοχοΐδη για να πράξει αυτό που έπρεπε να γίνει από την πρώτη μέρα καταδίκης του: να συλλάβει τον νεοναζί Χρήστο Παππά, τον οποίον έχασε μέσα από τα χέρια του ενώ υποτίθεται πως τον φυλούσε πριν τη δίκη“..

****Όχι. ούτε τον “φυλούσε” , ούτε τον “φιλούσε” τον Παππά,  ο Χρυσοχοϊδης! Σε απλά ελληνικά, τον “φύλαγαν“.  Π.χ. Τον φύλαγαν με 14 αστυνομικούς… Για να αποφεύγονται και οι τυχόν παρεξηγήσεις!