Ο σκηνοθέτης του Ιντιάνα: Δεν σταμάτησε τα γυρίσματα ο τραυματισμός του Χ. Φορντ

Ο σκηνοθέτης του Ιντιάνα Τζόουνς, Τζέιμς Μάνγκολντ, έκανε δηλώσεις για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ότι πρόσφατος τραυματισμός του Χάρισον Φορντ στάθηκε η αιτία να σταματήσουν τα γυρίσματα για μερικούς μήνες.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο Χάρισον Φορντ θα κάνει ένα διάλειμμα από την δημιουργία του Ιντιάνα Τζόουνς αφ′ ότου χτύπησε τον ώμο του κατά την διάρκεια προβών.

Εκείνη την χρονική στιγμή, η Disney ανέφερε ότι θα προσαρμόσει το πρόγραμμα των γυρισμάτων με βάση την σοβαρότητα του τραυματισμού του Χάρισον Φορντ με την εφημερίδα Sun να αναφέρει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι η παραγωγή βρέθηκε σε αναμονή «για τουλάχιστον τρεις μήνες» καθώς ο πρωταγωνιστής αναρρώνει.

Παρ′ όλα αυτά ένα πρόσφατο tweet του Τζέιμς Μάνγκολντ έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Stuart Wallace/Shutterstock
Ο 78χρονος Χάρισο Φορντ στο σετ των γυρισμάτων του 5ου Ιντιάνα τον περασμένο μήνα.

Οταν ένας φαν του είπε να κάνει υπομονή και να εργαστεί πάνω στο σενάριο, ο σκηνοθέτης επέμεινε ότι το γύρισμα συνεχίζεται.

«Είμαστε όλοι καλά», έγραψε ο Μάνγκολντ. «Στα γυρίσματα! Αλλά ευχαριστώ!».

Η Disney ανέφερε πρόσφατα: «Κατά τη διάρκεια της πρόβας για μια σκηνή μάχης, ο Χάρισον Φορντ υπέστη τραυματισμό στον ώμο του».

«Η παραγωγή θα συνεχιστεί ενώ αξιολογείται η κατάλληλη πορεία θεραπείας και το πρόγραμμα γυρισμάτων θα αναδιαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες τις επόμενες εβδομάδες.»

Ο Χάρισον Φορντ ξεκίνησε τα γυρίσματα του 5ου Ιντιάνα νωρίτερα φέτος με τον 78χρονο ηθοποιό να έχει θεαθεί σε βόρειο τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε το ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς στην ταινία του 1981 «The Raiders Of The Lost Ark» (Ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού και στη συνέχεια επανέλαβε τον χαρακτήρα στις ταινίες «The Temple Of Doom» (« Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού»), «The Last Crusade» («Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η τελευταία σταυροφορία») και «The Kingdom Of The Crystal Skull» («Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου»).

Huffingtonpost.gr