Ο Βάτσλικ αντί του Μπιζότ κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού

Την ώρα που οι επαφές Ολυμπιακού – Άλκμααρ για τον Μάρκο Μπιζότ έδειχναν συμφωνία, το “ναι” του Τόμας Βάτσλικ πρόλαβε τις εξελίξεις, με τον διεθνή Τσέχο να “κλείνει” τελικά στην ομάδα του Πειραιά.

Τόμας Βάτσλικ. Μια υπόθεση που πέρασε από χίλια μύρια κύματα κατέληξε τελικά στα νερά του Ολυμπιακού. Ο Τσέχος κίπερ είναι ο εκλεκτός των πρωταθλητών Ελλάδας για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ζοζέ Σα.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας πρόλαβε κυριολεκτικά τον Μάρκο Μπιζότ στην τελική ευθεία και “έκλεισε” στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ήταν εδώ και καιρό βασικός στόχων της ομάδας του Πειραιά και τελικά θα ρίξει άγκυρα στο λιμάνι. Όπως από χθες διαβάσατε αποκλειστικά στο SPORT24, o Πορτογάλος κίπερ ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στην Αγγλία και τη Γουλβς, με την ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων μεταξύ των δύο συλλόγων, ενώ σας ενημερώσαμε ότι “έκλεισε” και ο διάδοχος με τον Βάτσλικ και τον Μπιζότ να παλεύουν σώμα – σώμα προς το νήμα του τερματισμού.

Τελικά ο 32χρονος Τσέχος θα αποτελέσει το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στο Euro. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι στη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, ως ελεύθερος από τη Σεβίλλη. Η πλευρά του είπε το “ναι” χθες βράδυ στους “ερυθρόλευκους”, στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσαν, την ώρα που η διαφορά με την Αλκμάαρ για τον Μπιζότ ήταν θέμα ωρών να καλυφθεί.

Πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί ότι έβαλε στη ντουλάπα οριστικά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, στο οποίο προβλέπονται και πλουσιοπάροχα μπόνους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόκτησή του έδειξε ενδιαφέρον και η Νάπολι με τη διαφορά ότι η ιταλική ομάδα δεν τον ήθελε για νούμερο 1, αλλά για “ρεζέρβα”, γεγονός που επηρέασε σημαντικά και την τελική του απόφαση να πει “ναι” στην πρόταση του Ολυμπιακού.

SPORT24