ΑΕΚ: Εξελίξεις στα στόπερ με Νεντελτσιάρου

Σε διαδικασία πώλησης του Ιονούτς Νεντελτσιάρου βρίσκεται η ΑΕΚ. Κινείται για στόπερ η Ένωση – Στο “κάδρο” παραμένει ο Βράνιες.

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου δεν κατάφερε να πείσει στην ΑΕΚ με την απόδοση του και οι “κιτρινόμαυροι” κινούνται για την πώληση του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Livesport”, η Κροτόνε κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Ρουμάνου αμυντικού. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης της Ένωσης έχει συμβόλαιο 400.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται, η ιταλική ομάδα δίνει 700.000 ευρώ για τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Πιθανότατα εξελίξεις θα υπάρχουν μετά τα ματς με τη Βελέζ για το Conference League (22 και 29 Ιουλίου), καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να έχει λύσεις για την άμυνα (ο Ρουμάνος αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά της Ένωσης).

Στην ΑΕΚ κινούνται ήδη για απόκτηση στόπερ και φαίνεται πως βρίσκεται σε επαφές με παίκτη, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Πάντα, στο… τραπέζι βρίσκεται το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός δνε υπολογίζεται στην Άντερλεχτ, αλλά για να υπάρξει κίνηση από πλευράς ΑΕΚ, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος και παράλληλα να καμφθούν οι αντιρρήσεις του Παναγιώτη Κονέ.

newsit.gr