Τ΄ακούσαμε, Το γράφουμε και ευθύνες δεν έχουμε!

Μόλις πριν από λίγα 24ωρα διατυπώναμε, από τις στήλες «Τ ακούσαμε το γράφουμε και ευθύνη δεν έχουμε» την ακόλουθη απορία μας, αναφορικά με τον Γιάννη  Αντετοκούνμπο και την πρεία του στο ΝΒΑ: «**** Μία απορία, μόνο: Στην Εθνική Ελλάδος θα τον δούμε τον Έλληνα σταρ από τα Σεπόλια; Θα χαρίσει ο Γιάννης και κάποιον τίτλο στη χώρα που τον δέχθηκε, τον μεγάλωσε, τον σπούδασε και τον ανέδειξε; Είναι μία απλή απορία…»

Και σαν “απάντηση” στην αποτυπωμένη  στην panhellenic post εύλογη απορία μας (…) ο Γιάννης Αντεντοκούμπο δήλωσε χθες στην κάμερα της Cosmote TV: «…Είμαι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Είναι κομπλιμέντο να είσαι δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ, αλλά είναι κάτι που δεν έχει σημασία. Θέλω να κερδίσω κάτι με την Εθνική, μπορεί να μην είναι χρυσό μετάλλιο, μπορεί να είναι ασημένιο. Θέλω να είναι κάτι σπουδαίο με την Εθνική, μετά από αυτό μπορώ να αποσυρθώ. Εντάξει, πλάκα κάνω. Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Μακάρι να προκύψει μια ευκαιρία να κερδίσω κάτι με την Εθνική και να κάνω την Ελλάδα περήφανη».

Αυτό ακριβώς περιμέναμε ν΄ακούσουμε. Και αναμένουμε, τώρα να το δούμε και υλοποιούμενο πάνω στο «παρκέ». Αυτό που θα είναι τόσο όμορφο για να βγει αληθινό!..