Στον ανακριτή η 75χρονη που σκότωσε την αδελφή της – Το χρονικό της τραγωδίας

Στον ανακριτή οδηγήθηκε η 75χρονη που σκότωσε την αδελφή της, συνοδευόμενη από δύο αστυνομικούς. Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στην Κατερίνη και συγκλόνισε τη χώρα, καθώς η ηλικιωμένη στραγγάλισε με λουρί γυναικείας τσάντας την 73χρονη αδελφή της, με την οποία ζούσε μαζί. Η 75χρονη συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιώντας λουρί γυναικείας τσάντας της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha πήρε εκ νέου αναβολή, καθώς ο δικηγόρος που ορίστηκε από την οικογένειά της ζήτησε επιπλέον χρόνο για να μελετήσει τη δικογραφία. Η 75χρονη θα απολογηθεί αύριο το πρωί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να σκότωσε την αδελφή της.

Πώς σκότωσε την αδελφή της – Το χρονικό του εγκλήματος

Η άγρια δολοφονία με το λουρί της τσάντας έγινε χθες τα ξημερώματα στον οικισμό Καλλιθέα της Κατερίνης. Οι δύο αδελφές δεν είχαν δώσει δικαιώματα στους γείτονες μέχρι σήμερα. Το 73χρονο θύμα εντόπισε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ανιψιός των ηλικιωμένων γυναικών, καθώς άκουσε φωνές από το σπίτι τους και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Στη συνέχεια μόλις είδε τη θεία του νεκρή κάλεσε την αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, η φερόμενη ως δράστιδα, εξεταζόμενη από αστυνομικούς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους για την πράξη της. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.