Η νεοσύστατη εφημερίδα Greek News and Radio Miami διαθέσιμη στο διαδίκτυο

Η νεοσύστατη εφημερίδα Greek News and Radio Miami, μέλος του Ομίλου Businessrise, θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο για το κοινό της σήμερα, 20 Αυγούστου, στις 12 μμ EST, ενώ η έναρξη του διαδικτυακού ραδιοφώνου θα γίνει στις 30 Αυγούστου . Οι αναγνώστες θα μπορούν να διαβάσουν την εφημερίδα, η οποία σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή, και να ακούσουν τις εκπομπές του ραδιοφώνου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://greekradiofl.com/.

Όπως λένε οι εκδότες της νέας εφημερίδας, <<η ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε αυτό το τεράστιο εγχείρημα ήταν η δημιουργία μιας εφημερίδας “ΜΕ ΑΠΟΨΗ”, μιας εφημερίδας της οποίας οι επιφανείς της αρθρογράφοι δεν θα φοβούνται να μιλήσουν και να εκφέρουν την γνώμη τους. Μερικά από τα πλούσια θέματα που θα βρείτε στην εφημερίδα Greek News and Radio Miami, αφορούν την Ελλάδα, την Φλόριντα, γενικότερα την Αμερική και τον κόσμο, αλλά και θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως ιστορικά, συνεντεύξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις,  και άλλα πολλά τα οποία θα χαρούμε να διαβάσετε.

Με γνώμονα την ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου θα προβούμε στην ανάδειξη των ζητημάτων, είτε θετικών είτε αρνητικών, που ταλαντεύουν τους πολίτες. Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην προώθηση του Ελληνικού πολιτισμού ο οποίος είναι μοναδικός.

Να είστε σίγουροι πως θα παρουσιάζουμε και τα «καλώς» και τα «κακώς» κείμενα. Θα είμαστε εδώ για να ακούσουμε, με την αμφίδρομη σχέση που θα έχουμε με τους αναγνώστες μας, και να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Έλληνα χωρίς φόβο και πάθος. Εμείς δεσμευόμαστε να σεβαστούμε τους πάντες !!

Είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων, ο οποίος δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ως υπέρμαχοι της «ελευθέριας του λόγου» θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε όλες τις απόψεις και τα σχόλια σας με την προϋπόθεση να είναι κόσμια και με ελληνική Ευγένεια .

Μαζί, θα διαδίδουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

Ομάδα Συντακτών

Greek news and radio Florida>>.