Τ΄ακούσαμε το Γράφουμε και Ευθύνη δεν Έχουμε

Το “ψαρέψαμε” από το facebook.

***Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τι έχει στα σκαριά: «Τώρα γράφω μια καινούργια σειρά 12 επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω γι’ αυτήν. Είναι κωμική σειρά. Μια ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικανούς που ζουν στην Αστόρια και με έναν τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στη Μυτιλήνη για να συνεχίσουν τη ζωή τους».

****Και πρόσθεσε: «Θα έχει πολλή πλάκα το συμβάν που τους αναγκάζει να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα. Πιθανώς θα υπάρχουν και ξένοι ηθοποιοί, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή θα είναι ελληνοαγγλικά».

Panhellenic Post:  Με το καλό. Θέλουμε να εμπιστευτούμε το χιούμορ του Λάκη  και, κατ’ ακολουθία, να πιστεύουμε ότι θα είναι μία τηλεοπτική σειρά ευπρεπής, που δεν θα έχει σχέση με εκείνες τις ανυπόφορες ελληνικές ταινίες της εποχής του ‘60 που διακωμωδούσαν τους Έλληνες της Αμερικής, παρουσιάζοντάς τους ως αγράμματους, με χοντρά χρυσά δαχτυλίδια, με χρυσά δόντια, με χονδρούς σταυρούς και αλυσίδες. Που μιλούσαν ούτε ελληνικά σωστά,  ούτε αμερικάνικα. Και που κάθε ατάκα τους προκαλούσε το γέλιο όχι από κάποιο έξυπνο αστείο αλλά από κάποια χοντροκομμένη ασυναρτησία ή και βλακεία!