Έκρηξη στα Καλύβια: Με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο δύο τραυματίες

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Καλύβια. Σημειώνεται πως η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ανεφοδιασμού δεξαμενής με αέριο, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δύο άνθρωποι, 48 ετών, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα από την έκρηξη στα Καλύβια. Ο ένας από τους δύο είναι ο πατέρας της οικογένειας, για τον οποίο είχε γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι είναι σοβαρά.

Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στη μονάδα εγκαυμάτων, με την κατάσταση τους να κρίνεται σοβαρή. Οι γιατροί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν οι τραυματίες χρειαστούν πλαστική επέμβαση, καθώς ενδέχεται τα τραύματά τους να επουλωθούν με φαρμακευτική αγωγή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο πατέρας, που σοβαρότερα εγκαύματα είναι πιθανό να χρειαστεί χειρουργείο. Οι γιατροί κρίνουν ότι κανένας από τους δύο τραυματίες δεν χρειάζεται διασωλήνωση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως συνολικά τραυματίστηκαν 7 άτομα μεταξύ αυτών 3 παιδιά ηλικίας 15, 13 και 11 χρονών. Ο παππούς των παιδιών ήταν αυτός που έκλεισε την τροφοδοσία του αερίου.

 

Δύο από τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ το άλλο μεταφέρθηκε μαζί με την μητέρα του στον Ερυθρό Σταυρό.

Γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν μια εκκωφαντική έκρηξη και στη συνέχεια είδαν τα παιδιά να τρέχουν με αίματα και να φωνάζουν «μπαμπά!».