«Easy On Me»: Η Αντέλ επέστρεψε. Αυτό είναι το νέο τραγούδι και το βίντεο κλιπ

Το νέο single της Βρετανίδας τραγουδίστριας με τα 15 βραβεία Grammy και την απίθανη φωνή – σήμα κατατεθέν, δόθηκε στη δημοσιότητα αμέσως μετά τα μεσάνυχτα της 15ης

Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ.

Η Αντέλ είχε δώσει μια πρώτη γεύση με ένα σύντομο, καθαρά ορχηστρικό κλιπ, και στη συνέχεια αποκάλυψε ένα μεγαλύτερο απόσπασμα ζωντανά μέσω Instagram το περασμένο Σάββατο.

Το single είναι μέρος του «30», του άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου. Όπως είπε πριν από λίγες ημέρες, η νέα δισκογραφική της δουλειά αγγίζει την «πιο ταραγμένη περίοδο» της ζωής της. Αν και δεν έγινε πιο συγκεκριμένη, στο διάστημα που μεσολάβησε από το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «25», που κυκλοφόρησε το 2015, μέχρι τώρα, παντρεύτηκε και χώρισε με τον επιχειρηματία Σάιμον Κονέσκι.

Αντέλ και Σάιμον έχουν έναν γιο, τον 9 ετών σήμερα, Άντζελο και όπως δήλωσε η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue πολλά από τα τραγούδια που ηχογράφησε στο άλμπουμ είναι για τον Άντζελο.

«Ο γιος μου είχε πολλές απορίες για τον χωρισμό των γονιών του. Καλές απορίες, αθώες ερωτήσεις, στις οποίες δεν έχω απάντηση».

huffingtonpost.gr