Το 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών στο Δήμο Μετεώρων

 Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δήμου Μετεώρων η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για το 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών που φέτος θα διοργανωθεί στον Δήμο Μετεώρων στις 30 και 31 Ιουλίου 2022.

Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντή Γκίκα, την κ. Φωτεινή Μίχου, Γενική Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, τον κ. Δημήτριο Λύπα, Αντιδήμαρχο Μετεώρων Τουρισμού, Πολιτισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης, τον κ. Σπυρίδωνα Νικολογιάννη, Ειδικό Σύμβουλο Δημάρχου Δ. Μετεώρων σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών, την κ. Κωνσταντίνα Σκρέκα, Μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών ως Υπεύθυνη Πολιτισμού και τον κ. Ηλία Κουτσερή, Δημοσιογράφο.

Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάθηκαν ιδέες με σκοπό να αποτελέσουν τη βάση για την περαιτέρω σύνθεση ενός προγράμματος έτσι ώστε να υλοποιηθεί το 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου στις αρχές του 2022.

Η οργανωτική επιτροπή εύχεται στους Θεσσαλούς και σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη, χαμόγελα, δημιουργία και καλή αντάμωση το καλοκαίρι στο 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα στον Δήμο Μετεώρων.

Με εκτίμηση – Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                           Η Γραμματέας Φωτεινή Μίχου

Διαμαντής Γκίκας