Τ΄ Ακούσαμε το Γράφουμε και Ευθύνη δεν έχουμε

Όλα του κορωνοϊού δύσκολα και οι αντιφάσεις στη μέση. Φτάσαμε να μετράμε 7.000 κρούσματα τη μέρα, και συνεχίζουμε ως κράτος να λαμβάνουμε αποφάσεις και μέτρα που θα εφαρμοστούν μόνο σε συγκεκριμένους χώρους γιατί απ’ ότι φαίνεται σε άλλους χώρους με τον ίδιο συνωστισμό πολιτών δεν κολλάς. Ας πούμε πως από σήμερα ανεμβολίαστοι υπάλληλοι και αστυνομικοί θα ελέγχουν εμβολιασμένους!

Συγκεκριμένα:

1. Εστίαση
Μόνο εμβολιασμένοι πελάτες στο εσωτερικό καταστημάτων αλλά μπορούν να εργάζονται κανονικά σε αυτά ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι εφόσον έχουν δύο αρνητικά rapid tests!
2. Νέοι κάτω των 18 ετών και παιδιά
Χρειάζονται δύο self test την εβδομάδα στο σχολείο (Τρίτη και Παρασκευή) αλλά μπορούν να πάνε με ένα 24ωρο self test σε καταστήματα λιανεμπορίου και εστίασης.
3. Μέσα Μεταφοράς
Συνωστισμός ο οποίος επιτείνεται μετά την επαναφορά του χωρίς κανένα test!
4. ’Ελεγχοι
Εμβολιασμένοι πελάτες σε κλειστούς χώρους αλλά ελεγκτές που μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι ακόμη κι αν είναι αστυνομικοί!
5. Εκκλησίες
Rapid test σε ανεμβολίαστους ιερείς αλλά όχι υποχρεωτικός έλεγχος σε πιστοποιητικά πιστών, καθώς πρόκειται απλώς για σύσταση της Ιεράς Συνόδου, όπως διευκρινίστηκε.

(Από τα Παραπολιτικά του Newpost.gr)

Panhellenic PostΣτα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς επιτρέπονται να μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι; Και εάν όχι, ποιος θα τους ελέγξει;

Και να ήτανε μόνον αυτά! Στους συρμούς του Ηλεκτρικού οι ταμπέλες “δεν καθόμαστε εδώ” έχουν ξηλωθεί σε ποσοστό 90% και κανείς δεν φροντίζει να επανατοποθετήσει νέες. Και καλά κάνουν! Γιατί,  και  ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΕΒΕΤΑΙ!

Έτσι, ΟΛΟΙ καθονται ΠΑΝΤΟΥ, Στιβάζονται και ΟΡΘΙΟΙ και εάν πεις κάτι για τον κίνδυνο να κολλήσεις,  σε …ξεφωνίζουν από πάνω!

Ειδικοί δεν είμαστε, αλλά σίγουρα ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ των κρουσμάτων οφείλεται στο απίστευτο συνωστισμό στα ΜΜΜ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ…

Αλλά ποιος να τους ελέγξει;

Ελλάς το αστείρευτο μεγαλείο σου!!!