Ιστοσελίδα της ΝΔ για την Ομογένεια

Παρουσιάστηκε διαδικτυακά  από τη Νέα Δημοκρατία και τη Γραμματεία Ελληνισμού της Διασποράς, η ιστοσελίδα diaspora.nd.gr που επιδιώκει να  αποτελέσει τη γέφυρα επικοινωνίας της Ελλάδας με την Ελληνική ομογένεια στο εξωτερικό.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό εκατοντάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από όλο τον πλανήτη, αφού για πρώτη φορά δημιουργείται από ένα κόμμα – στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη- μια πλατφόρμα επικοινωνίας με την ομογένεια.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γραμματέας της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος , ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης,  ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου Νίκος Ρωμανός, αλλά και στελέχη της ΝΔ από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία ενώ παρακολούθησαν διαδικτυακά βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Τo diaspora.nd.gr απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού και όχι μόνο στα μέλη της ΝΔ, αφού έχει δημιουργηθεί για να κάνει τη ζωή, την πληροφόρηση και την επαφή της ομογένειας με την Ελλάδα πολύ πιο εύκολη.

Η νέα Ταυτότητα μαζί με το νέο λογότυπο και το νέο σλόγκαν “Η Πατρίδα Δίπλα σου” και βέβαια η ολοκληρωμένη νέα ιστοσελίδα diaspora.nd.gr που δημιουργήθηκε, παρουσιάστηκε από τον Γραμματέα Ελληνισμού της Διασποράς Νίκος Θεοδωρόπουλος μαζί με την Υπεύθυνη Επικοινωνιακής Στρατηγικής Ρούμπη Γεωργακοπούλου-Μεγάλου και είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας με τα στελέχη της Γραμματείαης Ορσάκη Ρουσσέτου, Γιάννη Παπαγεωργίου, Πασχάλη Τσομπάνη, υπό την καθοδήγηση του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ, Γιάννη Μπρατάκου.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο εξωτερικό́ και η ηγεσία του κόμματος, ανανεώσαν το ραντεβού́ τους για τον επόμενο μήνα και πιο συγκεκριμένα για το συνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.