Αντετοκούνμπο: Γραμμή λεωφορείου πήρε το όνομά του

Ένα από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον οργανισμό των μεταφορών του Μιλγουόκι να ονομάζει μία γραμμή λεωφορείου «Giannis».

Καλώς ορίσατε στη γραμμή 34, τη γραμμή του Giannis! O τοπικός οργανισμός μεταφορών του Μιλγουόκι θέλησε να τιμήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την προσφορά του στην πόλη και ταυτόχρονα να του δώσει ένα (πρωτότυπο) δώρο για τα γενέθλιά του, στις 6 Δεκεμβρίου.

Η γραμμή του λεωφορείου 34 ονομάστηκε Giannis. Τι πιο ταιριαστό; Το δρομολόγιο είχε ήδη τον αριθμό της φανέλας του Greek Freak, οπότε έμοιαζε φυσιολογικό να λάβει και το όνομα του ανθρώπου που οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, μετά από 50 χρόνια.

Το λεωφορείο έχει δύο δρομολόγιο την ημέρα, κάθε μέρα και συνδέει αρκετά σημεία της πόλης του Μιλγουόκι. Πάντως, ο οργανισμός… ζήτησε και το δικό του δώρο από τον Αντετοκούνμπο, εξηγώντας πως περιμένει να ζητωκραυγάζει γι’ αυτόν για πολλά χρόνια ακόμα. Και αφού το κλίμα είναι εορταστικό, ζήτησε και άλλο ένα πρωτάθλημα!

O ίδιος οργανισμός είχε πράξει κάτι ανάλογο το 2019, για τον MVP της ομάδας μπέιζμπολ της πόλης, των Μπριούερς (με τον Giannis να είναι πλέον μέτοχός τους), δίνοντας για μία εβδομάδα το όνομα του Κρίστιαν Γέλιτς στη γραμμή 22, τον αριθμό της φανέλας του.

 Πηγή: Gazzetta.

@Photo credits: RideMCTS Official Site