The Ellinikon Experience Park: H Lamda Development παραδίδει στο κοινό το πρώτο έργο του Ελληνικού

Μόλις έξι μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης για το Ελληνικό, η Lamda Development παραδίδει στο κοινό ένα μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου, το Experience Park, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Δεκεμβρίου και μας καλεί να το ανακαλύπτουμε καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 22:00.

Το Experience Park του Ελληνικού καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, η οποία αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, όπου δεσπόζουν τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα από το υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία.

To βιωματικό αυτό πάρκο είναι η αρχή ενός νέου τρόπου ζωής. Αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό που μας περιμένει όλους για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα της πόλης, να εξερευνήσουμε, να χαλαρώσουμε, αλλά και να ζήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες κοντά στη φύση.

Εκεί, θα ανακαλύψουμε το συναρπαστικό Σιντριβάνι με εκατοντάδες πίδακες νερού που δημιουργούν ανεπανάληπτες χορογραφίες. Ένας χώρος υπαίθριας άθλησης μας προσκαλεί να γυμναστούμε και να τονώσουμε το σώμα και το πνεύμα μας.

Πηγή:iefimerida.gr