Πάρος: Σοκαριστική τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 20χρονης

Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 20χρονης Νεκταρίας από την Πάρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, η 20χρονη έφυγε με τη θέλησή της από το σπίτι, παίρνοντας το πλοίο για την Αθήνα. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο σπίτι συγγενικού της προσώπου στα Καμίνια. Όταν διαπίστωσε πως την αναζητούσαν, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση της εξαφάνισής της, μαζί με τη φωτογραφία της, εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι καλά στην υγεία της.

Όμως όσα ανέφερε στη συνέχεια προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, η 20χρονη κατήγγειλε ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2016, δηλαδή από τότε που ήταν 15 ετών. Μάλιστα, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του. Όπως υποστήριξε, έχει φύγει από το σπίτι της στην Πάρο άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για τον ίδιο λόγο.

Αναζητούν τον πατριό της 20χρονης από την Πάρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, δρομολογούνται οι διαδικασίες για τον εντοπισμό του άνδρα. Δεν αποκλείεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνισή της έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου. Όταν χάθηκαν τα ίχνη της, η μητέρα της απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πάρου, δηλώνοντας την εξαφάνισή της.