Τατιάνα Μαρία – Μαρία Σάκκαρη 0-2

Η Μαρία Σάκκαρη τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία στην πρεμιέρα της στο Australian Open και παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ (6-4, 7-6(2)) και να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά, όπου θα περιμένει τη νικήτρια ανάμεσα στη Σάσνοβιτς ή τη Ζενγκ.

Η Μαρία (No. 287 στον κόσμο) έβαλε δύσκολα στην Ελληνίδα, αλλά το No. 6 του κόσμου κατάφερε να ανταπεξέλθει και πήρε τη νίκη σε 1 ώρα και 46 λεπτά.

 

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε δυναμικά κάνοντας κατευθείαν το μπρέικ (0-1), αλλά η Μαρία απάντησε με το ίδιο νόμισμα (1-1).

Οι δύο παίκτριες κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το 4-4, με τη Γερμανίδα να δυσκολεύει αρκετά τη Σάκκαρη (ιδίως όταν έκανε το 3-2), ωστόσο η Ελληνίδα έκανε το δεύτερο μπρέικ της (4-5) και έφτασε στην κατάκτηση του 1ου σετ με 4-6.

Οι δύο αθλήτριες ξεκίνησαν δυνατά στο 2ο σετ, κρατώντας τα σερβίς τους, με τη Σάκκαρη να αντέχει μετά από δύο ισοπαλίες και να παίρνει το γκέιμ, πηγαίνοντας το παιχνίδι στο 3-3.

 

Η Μαρία έφτασε μια ανάσα από το μπρέικ, αλλά η Σάκκαρη το πάλεψε και κράτησε το σερβίς της (4-4). Η Γερμανίδα πήρε προβάδισμα δύο φορές (5-4, 6-5), αλλά η Σάκκαρη ήταν αποφασισμένη να μείνει στο σετ, κι αυτό έκανε (5-5, 6-6), στέλνοντας το 2ο σετ σε τάι-μπρέικ. Εκεί πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων (0-4) και πήρε και το 2ο σετ με 7-6, παίρνοντας την πρόκριση.

Τα σετ: 6-4, 7-6(2)

 

in.gr