Γενική αργία και αύριο ανακοίνωσε ο Στυλιανίδης

Παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, όπως ανακοινωσε πριν από λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Σε εξέλιξη η νέα ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας Ελπίς στη χώρα μας από τον και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην τιτάνια προσπάθεια των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού που κατά τη διάρκεια της νύχτας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την Αττική Οδό περίπου 3.500 άτομα και 1.800 αυτοκίνητα.

«Αποφύγαμε με αυτές τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων των ανθρώπων που δούλεψαν στο πεδίο να έχουμε κάποιο τραυματισμό ή κάτι χειρότερο», τόνισε ο υπουργός.

Ενημέρωσε ότι ήδη έχουν μεταφερθεί και συνεχίζουν να μεταφέρονται προς την Αθήνα όσοι διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο και σε άλλα ασφαλή σημεία περιμετρικά της Αττικής Οδού.

Παράλληλα μετακινούνται στη ΛΕΑ τα οχήματα που αφέθηκαν από τους οδηγούς που απεγκλωβίστηκαν, προκειμένου να μπορέσουν να δουλέψουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr