Μελισσανίδης: «Δυστυχώς αποτύχαμε και την πρώτη ευθύνη έχω εγώ»

Αν και η συγκέντρωση έγινε για γιορταστικό σκοπό, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πιτας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ,στα Σπάτα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έδωσε το παρών δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κακή πορεία της ομάδας.

Οι τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς της Ένωσης, ήταν φυσικά η αιτία που ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε σε όλους και ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Μίλησε για αποτυχία, παρ’ ότι όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, η ομάδα διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα και ζήτησε άμεση αντίδραση από όλους για να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας που έχει πικραθεί πολύ.

Στην ομιλία του σε ήπιους τόνους, ο Μελισσανίδης, τόνισε:

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο που βρισκόμαστε. Και αυτό δυστυχώς δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι τόσο στενοχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Όμως στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος».

Καταλήγοντας είπε: «Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση».