ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπερισπασμός, τα στοιχεία έχουν εξεταστεί από το 2016

Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ, με μια αμήχανη ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε με μεγάλη καθυστέρηση, μίλησε για αντιπερισπασμό, για στοιχεία που έχουν εξεταστεί από το 2016 και καλεί το iefimerida αν έχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο να το δώσει στη Δικαιοσύνη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε, για άλλη μια φορά, στο «καθεστώς Μητσοτάκη», το οποίο όσο «θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεφύγει η δημόσια συζήτηση από την ακρίβεια, τη λεηλασία στο δημόσιο με τα 7 δισ. απευθείας αναθέσεων, την οργή των πολιτών και τις καταγγελίες ακόμη και γαλάζιων ευρωβουλευτών για τις διώξεις δικαστών και δημοσιογράφων, που μας συγκρίνουν με την Ουγγαρία του Όρμπαν».

«Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε λέξη για όσα αποκαλύπτονται για εκβιασμούς

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε λέξη για την «ταμπακιέρα» και αυτό επισήμανε σε δεύτερη
ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία:

«Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει να πει ΜΙΑ λέξη για την ουσία όσων αποκαλύπτονται στην επίμαχη συνομιλία! Ούτε μια λέξη για τους εκβιασμούς, τις ”βιβλιοθήκες”, τους χρηματισμούς που περιγράφονται!». «Αντί να απαντήσει, επιτίθεται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό. Με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει πλήρως την κα Θάνου, τον κ. Παπαγγελόπουλο και τις πρακτικές τους κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει.

Πηγή: iefimerida.gr