Super League: Ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, για το 6Χ6 ο Ολυμπιακός

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κονταροχτυπηθούν απόψε στο ΟΑΚΑ (20:30), ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί νωρίτερα τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00)

Ημέρα Super League η σημερινή, με ντέρμπι Δικεφάλων και μάχη στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 20:30 τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν, ενώ λίγο νωρίτερα (19:00) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση καλείται να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα που γνώρισε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0) και, με άλλον αέρα λόγω Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο, να πάρει ένα «τρίποντο» που θα την απομακρύνει από ενδεχόμενους μπελάδες όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη πλευρά, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό στην Τούμπα (1-1) και να αυξήσει τη διαφορά του από τους Κιτρινόμαυρους στους 10 βαθμούς, κλειδώνοντας κατά κάποιον τρόπο τη δεύτερη θέση.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Από εκεί και πέρα, στο άλλο ματς της ημέρας, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί των 5 αγώνων, μετά και την επικράτηση επί του ΟΦΗ (1-0), και να κάνουν το 6Χ6 κόντρα στους Αρκάδες.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβας θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στην 6άδα και κατ’ επέκταση στα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο. Μπα, Αβραάμ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Καστάνιο, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.