Δικαιώθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα: Παίρνει πίσω τους βαθμούς και μπαίνει στα πλέι-οφ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Ηπειρώτες πήραν πίσω τους 5 βαθμούς και μπαίνουν αντί του ΟΦΗ στα πλέι-οφ της Super League

Μεγάλη ανατροπή στη βαθμολογία της Super League μετά το πέρας της κανονικής περιόδου, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να του επιστραφούν οι 5 βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ηπειρώτες ανεβαίνουν και πάλι στους 40 βαθμούς (είχαν 35) και κυρίως επιστρέφουν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μπαίνουν στα πλέι-οφ και αφήνουν εκτός τον ΟΦΗ, που την Κυριακή πανηγύρισε για την είσοδό του στην εξάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την καταγγελία της ΑΕΛ για παραβάσεις στη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας από τον Γιώργο Χριστοβασίλη το 2015, τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και πρόστιμο, όμως κατέθεσε έφεση και δικαιώθηκε.

Η Επιτροπή Εφέσεων την έκανε δεκτή τυπικά αλλά και κατ’ ουσίαν και η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά πανηγυρίζει την επιστροφή της στην έκτη θέση και στα πλέι-οφ, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι η επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.

Πλέον η εξάδα των πλέι-οφ θα αποτελείται από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ, ενώ ο ΟΦΗ θα συμμετάσχει στη διαδικασία των πλέι-άουτ.

Η βαθμολογία της Super League με την επιστροφή των βαθμών:

Ολυμπιακός 65
ΠΑΟΚ 53
ΑΕΚ 46
Άρης 45
Παναθηναϊκός 42
ΠΑΣ Γιάννινα 40
ΟΦΗ 37
Αστέρας Τρίπολης 35
Παναιτωλικός 32
Βόλος 30
Ιωνικός 26
Ατρόμητος 23
Λαμία 18
Απόλλων Σμύρνης 13