Για τα γενέθλια της PanHellenic Post από τη Ρόδο!

michael kokkinos

Ας μου επιτραπεί με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων της «Panhellenic Post», να μιλήσω σε πρώτο πρόσωπο! Να μιλήσω, για της καρδιά της! Για αυτόν τον ακάματο εργάτη της Πατρίδας, της Ελληνικής Ομογένειας! Για αυτήν την άσβεστη φωνή της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα στις ακρογωνιές του Κόσμου!

Μιλώ για το Χρήστο το Μαλασπίνα! Παιδί της ξενιτιάς, που έπελεξε με τους συνεργάτες του να κάνει αυτό το μέσο ενημέρωσης, που του ´δωσε οντότητα και ζωή, βήμα λόγου, άποψης, κριτικής και  συναισθήματος, για εκείνες και εκείνους που είναι και αισθάνονται Έλληνες στα πέρατα της Οικουμένης!

Καλή συνέχεια σε αυτή τη βροντερή φωνή της Πατρίδας απ´ όλες τις άκριες της γης! Ιδίως τώρα, που αυτή η φωνή γίνεται κραυγή ελπίδας και ανθρωπιάς σε ένα κόσμο, που τον κυβερνά το χρήμα! Μια και σήμερα, η Ελληνική παιδεία, η Ιστορία μας, τα ήθη μας, η γλώσσα και τα έθιμά μας, είναι φως Ειρήνης και πρέπει να λάμψει πιο δυνατά από τις φωτιές όλων αυτών των άδικων κι αχρείαστων Πολέμων! Συνέχισε Χρήστο! Χρόνια πολλά στην Panhellenic Post!

Με βαθειά εκτίμηση,

Μιχάλης Μάνου Κόκκινος 

Πρώην Επικεφαλής της τότε ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού

Στάλθηκε από το iPhone μου