Αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. ΟΠΑΠ

Πολλές δράσεις και εκπλήξεις την Κυριακή από τον ΟΠΑΠ, Μέγα Χορηγό του ΣΕΓΑΣ

15.000 δρομείς έτοιμοι για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. ΟΠΑΠ

Δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, με πολλές δράσεις από νωρίς το πρωί της Κυριακής

Λιγότερο από ένα 24ωρο απομένει για τον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Την Κυριακή, 20 Μαρτίου, η πρώτη μεγάλη δρομική γιορτή της χρονιάς υποδέχεται 15.000 δρομείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε δύο διαδρομές των 5 και 21 χλμ.

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, που είναι χορηγός και του αγώνα δρόμου των 5 χλμ., με διάφορες δράσεις, από νωρίς το πρωί, θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους δρομείς, αλλά και στους επισκέπτες που θα βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Η δράση ξεκινά στις 08:30

Η σπουδαία αθλητική διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 8:30, με την ημιμαραθώνια διαδρομή των 21 χλμ., στην οποία θα πάρουν μέρος 6.000 αθλητές. Λίγο αργότερα, στις 11:45, θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. ΟΠΑΠ, όπου θα δώσουν δυναμικό παρών 9.000 δρομείς.

Ο ΟΠΑΠ θα εμψυχώνει με τις δράσεις του όλους τους δρομείς. Όσο αγωνίζονται, θα τους δίνουν ρυθμό η ομάδα τυμπανιστών και το DJ set που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, οι δρομείς θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στις γιγάντιες οθόνες που θα μεταφέρουν ζωντανά την εικόνα των αγώνων.

Σωστή προθέρμανση και συμβουλές από επαγγελματίες αθλητές

Πριν από τον αγώνα των 5 χλμ. ΟΠΑΠ, η ΟΠΑΠ Running Team θα κάνει προθέρμανση, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων γυμναστών, στην πλατεία Παλαιάς Βουλής.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Ημιμαραθωνίου, ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος,  αθλητής στίβου μεγάλων αποστάσεων, και η Αναστασία Μαρινάκου, αθλήτρια στίβου μεσαίων αποστάσεων μοιράζονται πολύτιμες συμβουλές με όλους τους δρομείς.