Ολυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπιζει τη Βιλερμπάν στη Γαλλία (21:00, Novasports Prime) για την 32η αγωνιστική της Euroleague έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας και θα τον κρατήσει… ζωνταντό στη μάχη της 3ης θέσης.

Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε… Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους τη βαριά ήττα από τη Μονακό και να δείξουν το καλό πρόσωπο που έχουν κάνει στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Σε ένα must win παιχνίδι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπιζει τη Βιλερμπάν στη Γαλλία (21:00, Novasports Prime) για την 32η αγωνιστική της Euroleague έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες έχουν στο πίσω μέρος των κεφαλιών τους και την 3η θέση, η οποία πλέον δεν είναι στα χέρια τους, καθώς η νίκη της Αρμάνι στην Κωνσταντινούπολη σημαίνει πως πλέον ο Ολυμπιακός χρειάζεται το 2/2, ή έστω μια νίκη και να μην κάνει το 3/3 η ομάδα από το Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αυτή τη στιγμή μια νίκη απέναντι σε Βιλερμπάν ή Μπαρτσελόνα ώστε να «κλειδώσει» και μαθηματικά το πλεονέκτημα της έδρας στα play offs, με την αποψινή αναμέτρηση να είναι η μεγάλη ευκαιρία για να το κάνει.

Για να μην καταφέρουν οι Πειραιώτες να μπουν στην τετράδα, θα πρέπει να κάνουν το 0/2 και ταυτόχρονα η Εφές να κάνει το 3/3 απέναντι σε Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου και Ερυθρό Αστέρα.

«Βρισκόμαστε στο τέλος της κανονικής περιόδου και κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για εμάς που έχουμε στόχους. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν στόχους, όμως, και αυτές παίζουν στην λίγκα για την περηφάνια τους, τα επόμενά τους συμβόλαια. Εμείς έχουμε ενδιαφέρον βαθμολογικά πολύ σημαντικό, αλλά και αυτό είναι η παγίδα της όλης κατάστασης.

Όλα αυτά τα σενάρια που λέγονται για το ποια θέση είναι κατάλληλη να τερματίσουμε, ποια θέση μπορούμε να πάρουμε, ποια θέση δεν μπορούμε να πάρουμε… Νομίζω πως δεν είναι αυτό το θέμα. Η μεγάλη εικόνα είναι πως έχουμε προκριθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το ζητούμενο είναι πως θα είναι η ομάδα στα πλέι οφ, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως έχουμε την ομάδα να παλέψουμε για ότι το καλύτερο», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η βαθμολογία της Euroleague:

Γράψτε το σχόλιό σας