Η Νικόλ Μαλλιωτάκη εντείνει την προεκλογική της εκστρατεία

Φουντώνει η προεκλογική μάχη για την 11η Περιφέρεια της Νέας Υόρκης στην Ομοσπονδιακή Βουλή, με την ομογενή Ρεπουμπλικανή βουλευτή, Νικόλ Μαλλιωτάκη (Nicole Malliotakis) να θέτει σε πλήρη λειτουργία τους μηχανισμούς της εκστρατείας της, γνωρίζοντας ότι, πιθανότατα, θα βρει απέναντί της έναν υπολογίσιμο και δύσκολο αντίπαλο.

Παρά το γεγονός ότι η δικαστική διαμάχη για τους νέους εκλογικούς χάρτες δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, με έναν εμπειρογνώμονα να προχωρά σε νέα επαναχάραξη με εντολή δικαστηρίου, στην περίπτωση που, τελικά, οι υφιστάμενοι κριθούν αντισυνταγματικοί από το Πολιτειακό Εφετείο, άπαντες προετοιμάζονται για εσωκομματικές εκλογές τον Ιούνιο, έχοντας υπόψη τους την αναμορφωμένη περιφέρεια με την προσθήκη του φιλοπροοδευτικού Παρκ Σλόουπ.

Στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, ο πρώην βουλευτής -και ηττημένος από την Μαλλιωτάκη στις εκλογές του 2020- Μαξ Ρόουζ (Max Rose) έχει να αντιμετωπίσει μια επίσης βετεράνο του στρατού, αλλά προσκείμενη στη σοσιαλιστική πτέρυγα, η οποία αποκτά τις δικές της πιθανότητες, μετά την αναμόρφωση στην εκλογική περιφέρεια.

Από την πλευρά της, η Νικόλ Μαλλιωτάκη, η οποία αναμένεται να επικρατήσει εύκολα στην εσωκομματική μάχη, καθώς ο αντίπαλός της δεν έχει αποσπάσει καμία σοβαρή δήλωση υποστήριξης, έχει ήδη λάβει τη στήριξη από οργανώσεις όπως η GOPAC Election Fund, η Ρεπουμπλικανική Εβραϊκή Συμμαχία (Republican Jewish Coalition – RJC), η αμερικανοεβραϊκή επιτροπή American Israel Public Affairs Commitee αλλά και το συλλογικό όργανο των αμερικανικών ταχυδρομικών στη Νέα Υόρκη (New York State Association of Letter Carriers).

Μάλιστα, η περίπτωση των ταχυδρομικών υπαλλήλων έχει τη δική της σημειολογία, καθώς πρόκειται για το πρώτο συνδικαλιστικό όργανο το οποίο στρέφεται υπέρ της Νικόλ Μαλλιωτάκη, περιλαμβάνοντας 26000 μέλη. Οπως διαφαίνεται, η κ. Μαλλιωτάκη  εξαργυρώνει τη στάση της στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση και σωτηρία των αμερικανικών ταχυδρομείων (United States Postal Service – USPS).

«Τασσόμενη υπέρ του νομοσχεδίου που βοηθάει το USPS να συνεχίσει την αποστολή του και να παρέχει τις υπηρεσίες που προσδοκά η χώρα, δείχνεις την πραγματική σου υποστήριξη σε όλους τους εργαζόμενους άνδρες και τις εργαζόμενες γυναίκες και κυρίως στους 290.000 ταχυδρομικούς υπαλλήλους ανά τη χώρα», δήλωσε ο Τζορτζ Μάνγκολντ (George Mangold), πρόεδρος του συλλογικού οργάνου.

Με στοιχεία από ekirika.com