Πασχαλινή εκδήλωση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη του Θωμά, 3η Μαϊου 2022, η πασχαλινή εκδήλωση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων.

Δεκάδες πιστοί από την Πόλη, τη Σηλυβρία και το εξωτερικό μετέβησαν στον πλησίον της πόλης των Μετρών ( Çatalca) χώρο αναψυχής “Terra Park” και αφού έψησαν τον πασχαλινό οβελία γευμάτισαν σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους ευφρόσυνων ασμάτων. Για την άρτια οργάνωση της εόρτιας αυτής εκδήλωσης εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στον ακάματο Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Στυλιανό Γκιουλγκιούν και τους συνεργάτες του, καθώς και ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως στην εταιρεία μεταφορών Seray και στην Ερυθρά Ημισέληνο. Στο τέλος της εκδήλωσης διανεμήθηκαν δώρα στις μητέρες, με την ευκαιρία της εγγιζούσης εορτής της μητέρας, και διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Επίσης, κατά την προ του Πάσχα περίοδο ο Σύνδεσμος διένειμε υποδήματα σε μαθητές των Σχολείων της Πόλης και της Ίμβρου και βοήθησε απόρους αδελφούς της Περιφερείας Υψωμαθείων και της Πόλης, με την χορηγία της Εταιρείας υποδημάτων FLO και της Ερυθράς Ημισελήνου.

Σημειωτέον ότι ο Σύνδεσμος συμπληρώνει εφέτος 75 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στην Ομογένεια.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Πηγή:fosfanariou.gr