Καβάλα: Επί 3 ώρες κοιτούσε το πτώμα της 43χρονης ο συζυγοκτόνος – Το απόγευμα η κηδεία της φαρμακοποιού

Θρήνος επικρατεί στην Καβάλα για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού από τον σύζυγό της. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 5 το απόγευμα καθώς αναμένεται και ο αδελφός της από το εξωτερικό προκειμένου να της πει το «τελευταίο αντίο».

Η κηδεία της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, 10 και 6 ετών, γίνεται σήμερα που είναι και η Γιορτή της Μητέρας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας.

Δεύτερη χειρουργική επέμβαση για τον συζυγοκτόνο

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο χέρι και συγκεκριμένα στους τένοντες υπεβλήθη ο δολοφόνος και σύζυγος της 43χρονης φαρμακοποιού, καθώς μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στα χέρια και στον λαιμό.

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022 απολογήθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ισχυρίστηκε πως δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει, αλλά φοβήθηκε ότι δε θα ξαναδεί τα παιδιά του.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς η κίνηση του 55χρονου συζύγου της να την στραγγαλίσει ήταν αιφνιδιαστική και δεν άφησε περιθώρια για αντίσταση.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει επισκεφτεί κάποιος συγγενής ή φίλος του, ενώ τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Τι έδειξαν οι κάμερες του φαρμακείου

Όσον αφορά στο υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, έδειξε ότι την σκότωσε στις 17:00 στο κουζινάκι, την έσυρε στο δωμάτιο, όπου υπήρχε ράντζο και την κοιτούσε για τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και στις 12:00 ειδοποίησε την Αστυνομία.