ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-0

Ένατο σερί ματς χωρίς νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά (0-3-6), που πάει από το κακό στο χειρότερο – Για… λύπηση ο ΠΑΟΚ που δεν κέρδισε ούτε στα Γιάννενα, παρότι ακυρώθηκαν δύο γκολ του Περέα και δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Σνάιντερ.

Δεν… βλέπεται ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο 1.5 μήνα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να χάνει και στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 1-0, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να κερδίσει από τα μέσα Μαρτίου και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-1), ενώ η ήττα στα Γιάννενα ήταν η 6η στα τελευταία 9 ματς για τους Ασπρόμαυρους, που πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος και ο VARίστας, Αντρίς Τρεϊμάνις έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κερδίσουν οι Θεσσαλονικείς, ακυρώνοντας δύο γκολ του Περέα (23’, 62’) για οφσάιντ, ενώ στο 43’ δεν έδωσαν πέναλτι σε πεντακάθαρη ανατροπή του Σνάιντερ.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Περέα και άπαντες στους Ζωσιμάδες πανηγύρισαν το γκολ που πέτυχε ο Κολομβιανός επιθετικός, αλλά μετά από αρκετά λεπτά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου διαιτητής και VARίστας δεν έδωσαν καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ανατροπή του Σνάιντερ. Ο Πίρσμαν έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σνάιντερ πήγε να κάνει προβολή, αλλά ανετράπη από ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, με τον Σιδηρόπουλο και τον Τρεϊμάνις, ωστόσο, να… σφυρίζουν αδιάφορα και να μην δίνουν το πέναλτι στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62’ οι Ηπειρώτες σκόραραν ξανά και πάλι με τον Περέα, αλλά όπως και στο πρώτο μέρος το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, οι συμπαίκτες του, ο πάγκος και οι οπαδοί των γηπεδούχων πανηγύρισαν το γκολ, αλλά ο VARίστας είχε διαφορετική άποψη, με το γκολ του Περέα να ακυρώνεται και πάλι για οφσάιντ. Μια φάση για την οποία χρειάστηκε επίσης αρκετή ώρα για να παρθεί απόφαση και να ακυρωθεί το γκολ που πέτυχε ο Κολομβιανός επιθετικός.

Σιδηρόπουλος και VARίστας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ, αλλά οι κόποι τους πήγαν… στράφι, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε για 9ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Από τις 20 Μαρτίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-1) για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, μέχρι το σημερινό στα Γιάννενα, η ομάδα του Λουτσέσκου έχει δώσει 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 6 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 2-1, από τον Αρη στο «Κ. Βικελίδης» με 1-0, από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 2-1 και από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, ενώ έφεραν ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1). Επίσης, ηττήθηκαν δύο φορές από την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League, με τους Γάλλους να κερδίζουν στο Βέλοντρομ με 2-1 και στην Τούμπα με 1-0, ενώ οι Ασπρόμαυροι έφεραν επίσης δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. (σ.σ στην Τούμπα με 0-0 και στο Καραϊσκάκη με 1-1 στην παράταση, 0-0 κανονική διάρκεια.

Από το κακό στο χειρότερο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο προπονητή να… πιπιλίζει εδώ και 1.5 μήνα την καραμέλα των συνεχόμενων αγώνων και της κούρασης, για να δικαιολογήσει τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας του. Μια ομάδα που δεν… βλέπεται από τα μέσα Μαρτίου, με την εικόνα σε κάθε παιχνίδι να είναι και χειρότερη.

Μια ομάδα που είναι για λύπηση, με τον Λουτσέσκου να συνεχίζει τις δικαιολογίες για να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες του ΠΑΟΚ, την τραγική διαχείριση που έχει κάνει ο ίδιος τον τελευταίο 1.5 μήνα, αλλά και την έλλειψη ποιότητα και λύσεων από το ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά. Ένα σύνολο «ξεζουμισμένο», το οποίο θα… αγκομαχήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να κλειδώσει την έξοδο στην Ευρώπη